
A zöldborsót feltesszük főni annyi enyhén sós vízbe, hogy éppen ellepje. Elkészítjük a száraz rántást: A lisztet szárazon világos barnára pirítjuk. A serpenyőt a tűzhelyről félrehúzzuk és hozzákeverjük az étolajat...

A tisztított zellert és almát külön-külön felkockázzuk. A zellert feltesszük kevés, enyhén sós vízbe főni. Amikor félig megpuhult, hozzáadjuk az almát és a tejet. Elkészítjük a száraz rántást: A lisztet...

A megtisztított, feldarabolt fejes káposztát feltesszük annyi enyhén sós vízbe főni, ami éppen ellepi. Fontos, hogy a káposztát mindig vízben kezdjük főzni, mert a paradicsomlében nem puhul meg! A vöröshagymát...

A megtisztított, feldarabolt fejes káposztát feltesszük annyi enyhén sós vízbe főni, ami éppen ellepi. Ha már majdnem megpuhult, hozzáadjuk az apróra vágott (vagy fokhagyma passzírozón áttört) fokhagymát. Elkészítjük a száraz...

A salátát előfőzzük, az első főzővizet leöntjük. Annyi hideg vizet adunk hozzá, hogy éppen ellepje, majd botmixerrel pépesítjük. Közben a kis kockákra vágott burgonyát enyhén sós vízben megfőzzük. Az olajból...

Ha eddig unalmasnak tartotta a répát, nézze meg ezt a képet. Az ősz minden színe megtalálható rajta! Mutatjuk, hogyan készíthet belőle ízletes főzeléket. Az ínyencek feldobhatják egy kis sajtos-tejszínes csirkecomb filével....

A zöldségek fontos szerepet játszanak az egészséges táplálkozásban ezt minden szülő tudja. De, hogyan barátkozzanak meg vele a gyerekek? Mutatjuk a receptet, amit a legkisebbek is imádni fognak. A tisztított...

Minden hercegnő kedvence a mesés rózsaszínű főzelék. Csupa vitamin és rost. Zabpelyhes halpogácsával fejedelmi lakoma gyermeknek és felnőttnek egyaránt. Az apró kockákra vágott céklát enyhén sós vízbe feltesszük főni. Annyi...