Rákosmenti Bölcsődékért Alapítvány

Küldetésünk:

Olyan támogatói háttér megvalósítása, mellyel biztosítani tudjuk, hogy a nevelési-gondozási feladatok ellátása mind magasabb szinten történjék. Segíthessünk a bölcsődéinkkel kapcsolatban álló családokat az esetleges krízis helyzetekben. Gondoskodhassunk, munkavállalóink testi-lelki-szellemi egészségének megújulásáról.

Alapítványunk célja:

Rákosmenti Bölcsődékért Alapítványt 2019-ben hoztuk létre annak érdekében, hogy küldetésünkben megfogalmazott támogatásokat hosszútávon és széleskörben biztosítani tudjuk az érintettek számára. A programok megvalósításán teljes szívvel és lélekkel dolgozunk, szükség esetén külső szakértők bevonásával.

Kiemelt programjaink:

Rákosmenti Egyesített Bölcsődék tagintézményeinek támogatása.

Az intézmény és fenntartója, folyamatosan szem előtt tartja, hogy a REB intézményeibe járó gyermekeknek a megfelelő tárgyi környezetet biztosítsa. Az alapítvány segítségével az eszközök és a színes bölcsődei programok bővítése a jelenlegi célunk.

A bölcsődés korú gyermekek ellátását, gondozását-nevelését végzők támogatása.

A REB intézménye támogatja a dolgozók testi-lelki-szellemi felfrissülését, megújulását. Az alapítvány ezen felül nyújt támogatást a munkatársak részére testi-lelki egészségük megőrzésében, egészségfejlesztésben, rekreációban. Fontos célja továbbá, hogy segítséget nyújtson minden munkatársnak képességeik kibontakoztatásában, továbbképzésében, pályamunkák elkészítésében is.

Intézményeinket igénybe vevő rászoruló családok támogatása.

A REB életében a családok támogatása eddig is kiemelt szerepet kapott. Mint tudjuk, rengeteg hátrányos helyzetű család él, akár a közvetlen környezetünkben. Egy ilyen családban nevelkedő gyermek sorsa nagyon nehéz. Alapítványunk kiemelt célja, hogy az intézményeinkben felismerjük ezeket a gyermekeket, családokat és minél több rászoruló gyermeknek segítséget nyújtsunk. A családok krízis helyzetben akár anyagi támogatásért is fordulhatnak hozzánk (Ezt pályázat formájában, tehetik meg) azonban főként programok szervezésével, tárgyi adományok eljuttatásával szeretnénk segíteni.

Ön is egyetért célkitűzéseinkkel? Fontosnak tartja a gyermeke érdekében végzett tevékenység támogatását?
Kérjük segítse munkánkat adományaival melyet a következő számlaszámra várunk:

OTP Bank 11717009-22470566

Alapítványunk neve: Rákosmenti Bölcsődékért Alapítvány
Nyilvántartási száma: 01-01-0012767
Adószáma: 19152167-1-42
Bankszámlaszáma: OTP 11717009-22470566

Adója 1%-át nekünk ajánlaná?
Most még sajnos nem tudjuk fogadni adományát, ehhez még túl fiatal az alapítványunk. Amint erre lehetőség lesz, azonnal tájékoztatjuk Önt.