Még a húsimádók is kedvelik, pedig tele van zöldséggel. A finom mascarponétől lesz igazán lágy és krémes. Csúszik majd az egész családnak. Magos, teljes kiőrlésű, fehér? Bármelyik kenyérféle, jó választás lehet hozzá.

A csirkecombfilét megfőzzük és apróra daraboljuk vagy ledaráljuk. A felkockázott sárgarépát, petrezselyemgyökeret, vöröshagymát puhára pároljuk. Kihűtjük, majd a mascarponét hozzáadva a húshoz és zöldségekhez, botmixerrel pépesítjük. Sóval, mustárral ízesítjük.

Hozzávalók (4 fő részére):

  • 10 dkg csirkecombfilé
  • 10 dkg mascarpone
  • 10 dkg sárgarépa
  • 8 dkg petrezselyemgyökér
  • 2 dkg vöröshagyma
  • só ízlés szerint
  • mustár ízlés szerint