
Még a húsimádók is kedvelik, pedig tele van zöldséggel. A finom mascarponétől lesz igazán lágy és krémes. Csúszik majd az egész családnak. Magos, teljes kiőrlésű, fehér? Bármelyik kenyérféle, jó választás lehet hozzá.
A csirkecombfilét megfőzzük és apróra daraboljuk vagy ledaráljuk. A felkockázott sárgarépát, petrezselyemgyökeret, vöröshagymát puhára pároljuk. Kihűtjük, majd a mascarponét hozzáadva a húshoz és zöldségekhez, botmixerrel pépesítjük. Sóval, mustárral ízesítjük.
Hozzávalók (4 fő részére):
- 10 dkg csirkecombfilé
- 10 dkg mascarpone
- 10 dkg sárgarépa
- 8 dkg petrezselyemgyökér
- 2 dkg vöröshagyma
- só ízlés szerint
- mustár ízlés szerint